Julkisivusaneeraus sujuvasti Vodavol-järjestelmällä

Kerrostalon julkisivuremontti voi olla aikamoinen suunnittelusirkus, improvisaatioharjoitus, tellinkien palapeli ja koolausten sudoku. Tai sitten ei.

Miltä kuulostaisi tehokas ja laadukkaasti toteutettu remontti ns. avaimet käteen toimitettuna? Vodavol on juuri sitä, testattu julkisivujärjestelmä paikalleen asennettuna.

Vodavol on kehitetty asiantuntijoiden toimesta erityisesti 1970-luvun kerrostalojen betonisandwichelementtirakenteiden korjaamiseen. Se perustuu Hiltin kiinnikkeisiin, Parocin eristeisiin, Vahasen suunnitteluun ja projektinjohtoon sekä Constin asennukseen (Kokonaispaketti). Julkisivun uusi pintamateriaali voidaan valita vapaasti, luonnollisesti kuitenkin kaavamääräysten mukaisesti.

Halutessasi Vodavol-konseptin osasia on saatavana myös pienempinä paketteina. Rakennussuunnittelijasi voi esimerkiksi ladata valmiiksi laaditut rakennetyypit ja detaljit (Materiaalipaketti) ja tilata vain pelkät rakennusmateriaalit. Tai sitten voit tarpeidenne mukaan hyödyntää suunnittelu- ja projektinjohtopalvelun (Suunnittelupaketti).

Vodavol-julkisivu on energiatehokas ja paloturvallinen

Vodavol-järjestelmällä on useita tuntuvia etuja verrattuna perinteiseen julkisivuremonttiin.

– Valmiiksi integroitu ja testattu konsepti lyhentää suunnitteluun ja asennukseen kuluvaa aikaa, mikä säästää kustannuksia. Siis vähemmän säätöä, aikaa ja kustannuksia.

– Uusi seinärakenne on erittäin energiatehokas, joka tarkoittaa säästöä lämmitysenergiassa.

– Palo- ja kosteusturvalliset järjestelmäkomponentit suojaavat sekä asukkaita että omaisuutta vahingon sattuessa.

– Uusi upea julkisivu nostaa kiinteistön arvoa ja houkuttelee uusia asukkaita.

– Yhteensopivaksi testattu järjestelmä kasvattaa merkittävästi budjetissa pysymisen todennäköisyyttä.

MIKSI VALITA VODAVOL-JULKISIVU?